¿Suomi – España, onko kaikki hyvin?

PALVELUT

Toimimme nopeasti, emme mañana!

Tärkeä osa toimiston työstä liittyy yksityishenkilöitten Espanjaan muuttamiseen, asumiseen ja omistamiseen liittyviin toimiin. Seuraavassa tärkeimpiä tarjoamistamme palveluista:

Puhelimitse tai sähköpostin välityksellä käyty pienimuotoinen konsultointi on yleensä maksuton, mikäli neuvonta ei johda toimeksiantoon. Jos konsultointi johtaa toimeksiantoon, katsotaan konsultointi osaksi toimeksiantoa.

Yrityksen perustaminen Espanjaan on EU-maan kansalaiselle helppoa. Aloittaminen on yksinkertaisinta ja huokeinta pienyrittäjälle yksityisenä elinkeinonharjoittajana (espanjaksi autonomona). Jo yksikin henkilö saa perustaa yksityisen osakeyhtiön, Sociedad Limitadan (SL). SL:n minimiperustamispääoman ollessa 3000 €.

Tarjoamme yritykselle kaikki sen sen tarvitsemat palvelut: perustamisen, kansallisen verotunnus- ja VAT-tunnuksen anomisen, digitaalisen allekirjoituksen anomisen, liikehuoneiston avausluvan järjestämisen, muutokset yhteisöjärjestyksessä, työsopimusten laadinnan, palkanlaskennan, sosiaaliturvamaksujen hoidon, kirjanpidon, yhtiön lopettamisen ja muut sen tarvitsemat palvelut. Toimimme tarvittaessa yhtiön edistajana vero- ja työvoimatarkastuksissa. Sekä tarjoamme ulkomaalaisen yhtiön veroedustajina Espanjassa.

Samoin tarjoamme kaikki vakuutukset niin yritykseen, kotiin kuin autoonkin. Myös vapaaehtoiset sairas-, henki- ja eläkevakuutukset saa kauttamme. Olemme espanjalaisen MGS-Seguros-yhtiön (www.mgs.es) asiamiehiä.